Mobilt Hunddagis Bandhagen med omnejd

Magiska Tassar – mobilt hunddagis Bandhagen

Magiska Tassar 

Varmt välkommen till Magiska Tassar, ett mobilt hunddagis i Bandhagen med omnejd. Det finns många orsaker till att man inte alltid kan spendera tid med sin hund och kunna ge det sällskapet som våra fyrbenta vänner behöver. Du kanske arbetar långa dagar och inte har möjligheten kunna ta med hunden, eller så har du inte tiden för att gå långa promenader dagligen.

Oavsett anledning så finns vi här för att ta hand om din hund och se till att din hund får den aktivitet och omsorg som ett sällskapsdjur behöver. Med vårat mobila hunddagis så behöver du aldrig tänka på att åka till oss, utan vi kommer till dig. Vi tar med din hund på en härlig upplevelse ute i naturen. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att kontakta oss.

Kundnöjdhet

Vi lägger stor fokus på att ge din hund det bästa sällskapet. Genom en god dialog med dig så kan vi anpassa vår tid och ta hänsyn till behov samt önskemål för att kunna ge din vän en fantastisk upplevelse. För oss är det viktigt att både du och din hund känner sig nöjda. 

Erfarenhet

Vi har länge haft hundar omgivna av oss och med vår kunskap så kan vi ta emot såväl stora som små hundar. Vissa hundraser kräver mer aktivitet än andra. Hos oss kan du alltid räkna med att vi ser till att ge just din hund den rätta mängden aktivitet. Vi tar väl hand om din bästa vän. 

Mobilt Hunddagis

Vi är ett mobilt hunddagis, vilket innebär att vi kommer till dig och tar med hunden ut i naturen. Vårat verksamhetsområde är primärt Stockholmsregionen i områden som exempelvis Södermalm, Östermalm, Vasastan och Skärholmen med omnejd.

Vill ni veta mer?